Grillattua, mehukasta ja maukasta!

Mikään ei voita tuoretta gyrosia pitaleivällä, tzatzikilla ja ranskalaisilla. Gyroskebabimme on tietysti valmistettu suomalaisesta sianlihasta, joka grillataan ja leikataan kebab-tangosta. Mausteseoksessa on muun muassa oreganoa aidon kreikkalaisen gyroslihan tavoin. Ei ole koskaan ollut helpompaa valmistaa kunnollista kebabia kotona!

Löydät Gyroskebabin kylmähyllystä!

Valmistus
Kuumenna paistinpannu ja paista Gyroskebab pienessä määrässä öljyä 5–6 minuuttia keskilämmöllä.

Uunissa: Poista muovi, laita kebab uunivuokaan. Kuumenna 200 °C:ssa 5–6 minuuttia.

Ravintosisältö per 100g
Energia/Energi 1018 kJ/245 kcal
Rasva/Fett 17 g
- josta tyydyttynyttä/varav mättat fett 6,7 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater 3,5 g
- josta sokereita/varav sockerarter < 0,5 g
Proteiini/Protein 19 g
Suola/Salt 2,3 g

Ainesosat
Sianliha 84%*, vesi, perunatärkkelys, mausteet, suola, bambukuitu, stabilointiaineet (E450, E451), sipuli, säilöntäaine (E262, E301), valkosipuli, rypälesokeri, yrttejä, tomaatti, mausteuute.

*Alkuperä: Suomi

GYROSKEBAB!

LÖYDÄT MEIDÄT KYLMÄHYLLYSTÄ!