SUOMALAINEN PERINNE!

Klassinen kebabimme on super juttu! Grillattu, mehukas ja ohuiksi paloiksi leikattu kebab, joka on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Klassinen kebabimme luo viikonlopun tunnelman hetkessä!

Klassinen kebab on tuoretta, mehevää ja maukasta. Löydät sen K-kauppojen kylmähyllystä.

Kebab tarjoillaan yhdessä yhden (tai useiden) kebabkastikkeiden ja pitaleipävän kanssa, tai miksi ei rullalla?

Valmistus
Paistinpannulla: Kuumenna paistinpannu ja paista kebab pienessä määrässä öljyä 4-5 minuuttia keskilämmöllä.

Uunissa: Poista muovi, laita kebab uuninkestävään vuokaan. Kypsennä 200 °C:ssa 5-6 minuuttia.

Airfryerissa: Laita kebab Airfryeriin. Grillaa 3-4 minuuttia 180 °C:ssa. Sekoita puolivälissä.

Ravintosisältö per 100g
Energia 1136 kJ/272 kcal
Rasva 22,4 g
josta tyydyttynyttä 9,0 g
Hiilihydraatit 4,5 g
josta sokereita 0,5 g
Proteiini 13,6 g
Suola 1,9 g

Ainesosat
Naudanliha (80 %)*, vesi, ruokasuola, bambukuitu, perunakuitu, perunatärkkelys, sipuli, mausteet, eläinproteiini (naudanliha), rypälesokeri, valkosipuli, luontainen aromi (suola), stabilointiaineet (E450, E451), sokeri, mausteuute.
*Alkuperä: Suomi

KLASSINEN KEBAB!

LÖYDÄT MEIDÄT KYLMÄHYLLYSTÄ!