VAIN KIVIUUNISSA PAISTETTU PITA ON TARPEEKSI HYVÄ KEBABEILLE!

Millainen on todella hyvä pitaleipä? Ensinnäkin se on pehmeä ja taipuisa. Pitaleipä ei saa missään nimessä halkeilla, kun täytät sen kebabeilla, vihanneksilla ja kastikkeilla! On tärkeää, että leivässä on myös vähän imukykyä, jotta kastiketta pääse kaikkialle. Syö pitaleipää klassisen kebabin, kasviskebabin tai kanakebabin kanssa. Ja paljon kastiketta tietysti!

Nopeimman ja parhaimman tuloksen saat kuumentamalla pitaleipää leivänpaahtimessa

Ravintosisältö per 100 g:
Energia 1040 kJ/250 kcal
Rasva 1,0 g, josta tyydyttynyttä 0,2 g
Hiilihydraatit 51 g, josta sokereita 1,5 g
Proteiini 8,4 g
Suola 1,1 g  
Voimakassuolainen

Ainesosat:
VEHNÄJAUHO*, vesi, sokeri, jodioitu suola, hiiva.
*Alkuperä: Ruotsi.

PITALEIPÄ!

LÖYDÄT MEIDÄT LEIPÄHYLLYSTÄ!